Overweeg de onderstaande strategieën terwijl u winkelt voor de winterkleding van uw kind. Ze kunnen u helpen uw keuzes te beperken en het comfortbereik van de uitrusting die u krijgt te vergroten.

 

Koop voor uw klimaat:

ouders in de Pacific Northwest hebben bijvoorbeeld veel regen, dus vochtregulatie is een sleutel. Synthetische isolaties die goed met vocht omgaan, zijn logisch. Waterdichte buitenschalen die ook ademend zijn, zijn de extra kosten waard. In koude, droge klimaten, zoals het noorden van Minnesota, moeten kinderen bijvoorbeeld voorbereid zijn op ernstige kou. Supergezwollen donsjacks zijn logisch, en isolerende wanten voor kleine handjes zijn ook belangrijk.

 

Houd rekening met het activiteitenniveau van uw kinderen:

als uw kinderen bijvoorbeeld met u meegaan op een wandeling bij koud weer, zullen ze continu warmte genereren, dus minder gezwollen, minder dikke jassen en broeken werken. Dat verandert in stop-and-go-situaties zoals op een sleeheuvel, waar bergop sjokken wordt afgewisseld met in de rij staan ​​en naar beneden rennen. In dat scenario zal een zwaardere isolatie helpen om de warmte vast te houden tijdens de downtimes.

 

Winkel niet op basis van temperatuurclassificaties:

veel variabelen hebben invloed op warmte. Kinderen hebben een ander metabolisme en weer zoals wind en regen veranderen drastisch hoeveel lichaamswarmte een jas vasthoudt. Om deze redenen geven we geen temperatuurclassificaties op jassen en broeken bij de REI Co-op; u kunt elders temperatuurclassificaties op kinderkleding zien, maar we raden u aan niet op hen te vertrouwen. (Ze kunnen echter nuttig zijn om de relatieve warmte van twee jassen van hetzelfde merk te vergelijken.)

 

Plan voor lagen:

u kunt uw kind helpen warm te blijven door dezelfde buitenstrategie toe te passen die u gebruikt. Begin met een vochtafvoerende basislaag en mix en match met andere lagen om je aan te passen aan veranderende omstandigheden. Zorg ervoor dat de bovenkleding die je koopt groot genoeg is voor deze extra lagen.

 

Zorg ervoor dat alles past voordat je het nodig hebt:

er zijn maar weinig dingen die meer verbijsterend zijn dan de maatvoering van kinderen. En merken verschillen sterk in de manier waarop kinderkleding past.

 

Ga voor meer informatie naar: goedkope kinderschoenen